Rekaan cincin Wirdora swarovski sesuai dipadankan dengan apa jua fesyen pakaian yang anda pakai untuk sebarang majlis dan keramaian. Namun dengan kilauan batu dari Austria, iaitu batu swarovski yang menyelahkan lagi penampilan dan keanggunan dan menjadi pelengkap utama aksesori wanita kaliber. Di Wirdora, kami menawarkan beberapa jenis cincin mengikut kesesuaian dan kehendak anda antaranya:

Cincin Swarovski Wirdora: Miranda Crystal

Cincin Swarovski Wirdora: Miranda Golden

Cincin Swarovski Wirdora: Miranda Light Rose

Cincin Swarovski Wirdora: Miranda Light Amethyst

Cincin Swarovski Wirdora: Zahra Crystal

 

Setiap cincin dibentuk menggunakan teknologi dan ketetapan yang jitu berdasarkan kepada skala dan saiz jari yang universal sesuai untuk setiap wanita pada ukurannya. Ini memberikan keselesaan kepada anda untuk memilih mana-mana cincin swarovski Wirdora mengikut kehendak anda. Kita semua tahu cincin yang akan tergelincir kerana berat sendiri, tetapi tidak dengan cincin Wirdora, kerana kualiti pembinaannya dengan pengagihan berat dengan seimbang.

Setiap jenis cincin swarovski Wirdora ini mempunya spesifikasi yang berbeza mengikut bentuknya dan ini memberikan anda pilihan dalam rekabentuk cincin yang menepati citarasa anda.

Miranda Scarf Ring Crystal

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Crystal

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Crystal dengan saduran 18K Rosegold ini menyerlahkan gaya anda dengan kualiti untuk tahan lebih lama. Reka bentuk cincin ini memberikan ilusi dan menampakan jari-jari anda lebih panjang, sementara kilauan batu-batu permata swarovski yang menyinar sangat mengujakan hingga menarik perhatian sesiapa yang melihatnya.

Cincin Miranda dari Wirdora seberat 8.64 gram ini disaluti dengan 110 kristal dari Swarovski, disaluti dengan batu kristal yang bewarna putih di kedua-dua belah cincin.

BELI SEKARANG

Miranda Gold

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Golden

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Golden dengan saduran 18K Rosegold ini menyerlahkan gaya anda dengan kualiti untuk tahan lebih lama. Reka bentuk cincin ini memberikan ilusi dan menampakan jari-jari anda lebih panjang, sementara kilauan batu-batu permata swarovski yang menyinar sangat mengujakan hingga menarik perhatian sesiapa yang melihatnya.

Cincin Miranda dari Wirdora seberat 8.64 gram ini disaluti dengan 110 kristal dari Swarovski, disaluti dengan batu kristal yang bewarna putih dan kuning keemasan.

BELI SEKARANG

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Light Rose

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Light Rose dengan saduran 18K Rosegold ini menyerlahkan gaya anda dengan kualiti untuk tahan lebih lama. Reka bentuk cincin ini memberikan ilusi dan menampakan jari-jari anda lebih panjang, sementara kilauan batu-batu permata swarovski yang menyinar sangat mengujakan hingga menarik perhatian sesiapa yang melihatnya.

Cincin Miranda dari Wirdora seberat 8.64 gram ini disaluti dengan 110 kristal dari Swarovski, disaluti dengan batu kristal yang bewarna putih dan ros merah.

BELI SEKARANG

Miranda Light Amethyst

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Light Amethyst

Cincin Swarovski Wirdora Miranda Light Amethyst dengan saduran 18K Rosegold ini menyerlahkan gaya anda dengan kualiti untuk tahan lebih lama. Reka bentuk cincin ini memberikan ilusi dan menampakan jari-jari anda lebih panjang, sementara kilauan batu-batu permata swarovski yang menyinar sangat mengujakan hingga menarik perhatian sesiapa yang melihatnya.

Cincin Miranda dari Wirdora seberat 8.64 gram ini disaluti dengan 110 kristal dari Swarovski, disaluti dengan batu kristal yang bewarna putih dan ungu kecubung.

BELI SEKARANG

Zahra Crystal

Cincin Swarovski Wirdora Zahra Crystal

Cincin Swarovski Wirdora Zahra Crystal mempunyai reka bentuk yang unik, indah dan sangat comel, ia dihiasi dengan lebih 170 batu kristral Swarovski Chaton yang disusun teliti. Cincin Wirdora Zahra Kristal dengan saduran Rosegold menyerlahkan lagi kejelitaan Zahra dengan gaya yang lebih sempurna.

 

BELI SEKARANG